• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

T6 inovacija - tehnologije grijanja

T6 radijator sa srednjim priključkom predstavlja revoluciju u tehnologiji grijanja od samog planiranja pa do praktične primjene. Jamči vam najveći standard toplinske ugodnosti što je jedan od najvažnijih kriterija općeg osjećaja ugodnosti u modernom planiranju zgrada.

Iznimna snaga T6 omogućuje kontinuirano i brzo zagrijavanje prostorija kao i postizanje optimalne temperature. Pritom ne igra bitnu ulogu samo vrijeme zagrijavanja radijatora, već i brzo zagrijavanje zraka u prostoriji. Inovativna tehnologija je dostupna za sve tipove grijaćih tijela, od jednoplošnih do troplošnih.

Fleksibilno i učinkovito - inovativni T6 koncept

T6 radijatori sa srednjim priključkom nude svojom inovativnom tehnologijom i inteligentnim i patentiranim sistemom provođenja cijevi kroz unutrašnjost radijatora bitne novosti i prednosti. T6 na europskom tržištu je nedostignuto mjerilo toplinske ugodnosti.

Zahvaljujući fleksibilnom i učinkovitom T6 konceptu, troškovi planiranja i montaže se smanjuju, izbjegavaju se pogreške, nema zastoja u gradnji, rizik od oštećenja je minimalan, a vrijeme i troškovi instaliranja se također smanjuju.

Najbolje rješenje za planiranje, montažu, korištenje i toplinsku ugodnost.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.