• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

Priprema za zimsku sezonu grijanja

Ove godine treba naročitu pozornost obratiti na pripremu vašeg centralnog grijanja. Cijena  energenata raste tako da će svaka ušteda dobro doći.  Nekoliko savjeta možemo i mi dati na našim stranicama.

Obratite pažnju na regulatore topline /ventile na radijatorima/ . Naime svaki stupanj u vašem životnom prostoru štedi oko 6% vaše energije i energenata. Ukoliko su ventili neispravni onda nije moguće niti regulirati toplinu tako da se ona nepotrebno troši. Dnevna temeratura Vaših životnih prostora treba se kretati oko 20  stupnjeva dok bi noćna trebala biti od 4-6 stupnjeva manja.

Neispravan regulator topline odnosno ventil onemogućuje Vas da možete temperaturu regulirati. Ako je ventil zablokiran i neispravan treba ga zamjeniti jer neispravan ventil može poremetiti elektronske regulatore topline-termostate koji mogu dobivati krivi povratni signal i na taj način trošiti puno više energije nego što bi trebalo. 

Naši zaposlenici su osposobljeni za ovakve poslove i možete nam se obratiti sa povjerenjem. Računica je vrlo jednostavna trošak zamjene neispravnih ventila je puno manji od troška energenata koji nastaje zbog neispravnih ventila.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.