• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

Grijanje rijeka

GRIJANJE RIJEKA d.o.o. je tvrtka koja je proizašla iz obrta te se kao takva temelji na tradiciji i kvaliteti proizvoda i usluga koje imamo u svojoj ponudi.

Glavna djelatnost tvrtke su instalacijski radovi te veleprodaja i maloprodaja instalacijskog materijala.

Instalacijski radovi podrazumijevaju postavljanje centralnog grijanja, vodovodnih i plinskih instalacija te solarnog grijanja i klimatizacije.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu po sistemu ključ u ruke. Naši stručnjaci će vas posjetiti te na licu mjesta provjeriti stanje i potrebu za centralnim grijanjem ili solarnim sustavom. U mogućnosti smo izvesti sve vrste grijanja, a u ponudi imamo opremu za bilo koju vrstu energenata, bilo da se radi o nafti, plinu, ugljenu ili drvetu.

Sve veća cijena energenata sigurno će vas potaknuti i na razmišljanje o solarnim sustavima grijanja i to grijanja prostora i vode koju koristite. Mi u Grijanju Rijeka koristimo provjeren materijale i proizvođače, a cjelokupnu ponudu možete pronaći na ovim stranicama.

Osim grijanja, projektiramo i postavljamo cjelokupne sustave grijanja/hlađenja i ventilacije prostora.

U našem izložbeno-prodajnom salonu možete pronaći proizvode vezane za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, spremnike, cijevi za vodu, pumpe za sve vrste grijanja, solarne sustave, kolketore, bojlere, plamenike, kotlove, fitinge, elektroniku za grijanje i druge proizvode iz našeg širokog asortimana ponude.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili proizvode slobodno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom. Biti će nam zadovoljstvo pomoći Vam.

  • Kontakti
Grijanje Rijeka d.o.o. -

Grijanje Rijeka d.o.o.

  • Adresa: J. Lenca Spodolčeva 17b, 51000 RIJEKA
  • Tel: +385 (0)51 630-164
  • Fax: +385 (0)51 630-142
  • E-mail: info@grijanje-rijeka.hr

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.